Det er vel ingen hemmelighet at jeg mest sannsynlig kommer til å ende opp en som en eller annen crazy catlady, jeg finner stadig fellestrekk mellom meg og Yasmine. Tenk å tjene penger på å være catlady da, dere!

Bare for å leve opp til catlady-stempelet driver jeg stadig å passer søstra til Opti, nemlig Rita Unni. Ja, jeg vet; stakkars katt. Uansett, det å ha begge ungene på min 23 kvadrat store hybel er ikke bare-bare. Vi snakker WW3. De ser kanskje søte ut, men ikke la deg lure!

Når jeg ikke tilbringer tid sammen med katten(e), er jeg mye på jobb. Jeg bor mer eller mindre på lekebutikken, og det er ganske greit. Også trener jeg litt, eller jeg prøver i det minste. Jeg har nemlig fått en ny motivasjon; fitocracy. Ved å loggføre treningen på den siden, gjør man treningen om til et slags spill. Forskjellige øvelser gir forskjellige poeng, og jo mer poeng, jo høyere level. Det er absolutt en motivasjon til å ta de siste sit-ups’a, eller begi seg ut på den joggeturen man har utsatt så lenge.

Man kan også følge, og bli fulgt av andre, noe som kanskje gjør at man føler litt trene-press? Jeg for min del føler det i det minste slik, men på en bra måte. Det gjør også treningen litt artigere, når man vet at andre vil se hvor sprek du er! Får du med noen venner kan du i skjul konkurrere med dem. Gøy!

Jeg har et par invites igjen, så skrik ut om det noen som vil ha!