Kalenderen sier at det er vår, selv om været tilsier sommer. Hagen er full av lilla blomster, og fuglesang – litt små idyllisk, egentlig.

Jeg går rundt i shorts og sommertopper hjemme, drømmer om sommerferie – når oppgavene har kvelertak på meg. I dag var det med tungt sinn at jeg ble enig med megselv at det er ‘ok’ å ta opp et fag, og derfor skal droppe og levere en oppgave. Det betyr jo i teorien at jeg mestveldig99%sannsynlig blir på Gjøvik et 4. år. Hm. Jeg er litt skuffet over meg selv, at jeg ikke har fått til denne oppgaven som resulterte i valget mitt, men jeg vet at det ikke bare er min feil -tid og lærere spiller ganske mye inn óg.

Men det er ikke bare negativt, heldigvis. Det er sånne små ting som at vi spiste saftis etter trening, eller treningen i seg selv som får en til å trekke litt på smilebåndet. Det finnes også fine mennesker som, kanskje uten å vite det, gjør dagene bedre.