Jeg tror dette har vært den mest ubrukelige og lengste dagen i år – det føles i det minste sånn. Jeg har ikke gjort noe særlig av det jeg skulle, selv om jeg var oppe å spratt nesten før sola (litt overdrivelse, okeida – kl 07:15). Jeg har ca 10293933 ting å gjøre, og jeg har begynt på samtlige av dem, men det har vart i 10- maks 20 minutter før jeg enten har gitt opp, svippa ‘innom’ facebook eller gått ut i stua for å se på hvor mye det blåser ute.

Jeg har med andre ord hatt 17 timer hvor jeg har gjort noe fornuftig i ca maks 4 av dem. Hurra. De to eneste gangene jeg var utenfor huset var i tillegg bare når jeg henta posten i pysjbukse, og lå på snøen på verandaen for å fjerne markisa til naboen i 2.egt som falt ned. Nå skal det kanskje sies at jeg har sikkert har brukt de 5 siste timene på å designe og kode en nettside da, men det er verken fagrelatert eller tid til i tidsskjemaet. Æsj.

Med andre ord, jeg liker ikke slike dager hvor jeg bare gir opp, og ikke fullfører noenting. De er så slitsomme.