Det er liksom så i bølgedaler med meg, enten så er det bloggings hver dag, eller en gang i uka. Men siden jeg har vært lite kreativ og egentlig kjedelig i hodet, så kan vi heller snakke om det jeg har bedrevet tiden min med når jeg ikke har glodd inn i pc-skjermen.

På lørdag kjøpte jeg vel min første rødvin i håpet om å like det, og bli voksen. 

For noen endte det på trynet i snøen, slik som nedenfor (ikke meg!). Og for andre endte det på et LAN med 11 nørds. hurra…

Mandagen startet umennskelig tidlig, med en løpetur ut på ubrøytet fortau kl 08:00. Gud. Jeg trodde en liten stund at jeg nesten skulle dø. Men jeg overlevde, heldigvis, og dro på skolen. Der fikk vi besøk av en katt. Jeg hadde litt lyst til å stjele den.

Også trente jeg litt mer, på mandagen altså. TO ganger på samme dag er crazy. Skal kanskje ikke snakke om at det ikke er blitt så veldig mye mer trening resten av uka…

Onsdag var stort. Vi dro nemlig til Coop Obs! Det er lissom et helt prosjekt det, for da må vi ut og kjøre og hele pakka! Tenke seg til handla jeg for nesten tusen kroner og har nå 11 laksefiléter i frysa, om du lurte.

Torsdag, altså i går, var crazy. Plutselig var det ost, kjeks og vin overalt. HURRA! Jeg føler meg alltid så voksen når jeg spiser ost og sipper på litt vin. Elsker det. Det passet fint at vinen ble sprettet før klokken slo fem på ettermiddagen, aah. friheten!

Også. SÅ så jeg en katt i hagen vår. En FLOTT katt, innekatt. Selvfølgelig klarte jeg ikke å dy meg, så jeg åpnet veranda døren og sa hei. Den sprintet inn mot meg og løp inn i stua og kosa. Den var så fin.

Vi innså at selv om vi hadde ekstremt lyst, var det ikke passende å stjele den. Dessverre. Så vi mannet oss opp til å la den forsvinne ut av våre liv. Men det var hardt, for begge parter. Og den ville ikke gå.

Uansett, etter klatring på kjøkkenbenken og katteobservasjon fra stua gikk den ut av vårt liv, enn så lenge. Så jeg lagde pai.

I dag var jeg så kul at jeg stod på skøyter. Kvelden ble brukt til å spille kort og drikke kakao.

Jeez. Snakker om interessant liv…