Jeg trippet galant inn i det nye året med sykdom, alkohol i blodet og lårkort kjole. Jeg befant meg på Gjøvik med et par venner, og en god bunke av deres venner – koselig. Personlig var det litt rart å feire nyttår et annet sted enn i Kristiansand, det er det jeg alltid har gjort, eller i det minste så lenge jeg kan huske – og da enten med familie, venner eller kjæreste. Men det er ikke til å legge skjul på at jeg hadde mest lyst til å sove i en god og varm seng når vi stod ute i kulda og telte ned til 2011, eller at jeg senere sovnet pent på sofaen, mens alle løp rundt i rommet. Festbrems. At jeg i det hele tatt fortsatt var våken når klokken passerte 8:00 er et under, virkelig. Det er slitsomt å være sosial.

Den første dagen i 2011, som egentlig skulle brukes fornuftig, startet med en forferdelig hodepine, sulten mage og en plagsom kvalme – alt dette mens man lå trøkket opp i Cassandras lille seng. Det tilsa vel egentlig at jeg bare kunne glemme alt som het eksamenslesning, det ble derimot kokkelert kalkun og ryddet i heimen. Og dét, det er ikke bare-bare.

I morgen derimot, i morgen er en fin dag for å være lesehest – for eksamener bestås ikke av seg selv, dessverre.