Etter at jeg ble så fæl til å stå opp tidlig, har ikke dagen vært den samme om jeg må starte den uten denne gjengen. Morgenklubben med Loven & Co er fantastisk, og holder deg med selskap de timene av døgnet alle andre ligger med hodet dypt begravd i puta. Ikke bare må du trekke litt på smilebåndet av å høre på dem, men det kan faktisk være at du er så heldig at du lærer noe – bare av å høre på. Det er heller ikke noen klager på musikken de spiller, fantastisk.

Utenom å skryte Henriette, Loven og Geir opp i skyene, kan jeg meddele at jeg i dag skrev kontrakt på min andre jobb her opp. Vi snakker workin’ class hero, med andre ord. Jeg kan ikke skjønne hvordan jeg – som bor på jobben omtrent, kan være så skrapeblakk som jeg er i skrivende stund. Eller- det er ikke det at jeg ikke klarer meg, jeg kunne selvfølgelig sluttet å drikke alkohol, vært litt flinkere når jeg handler inn mat, alltid tatt med meg nistemat osvosv. Men ja, det koster – alt koster, enten det er en tur til fyso’n, eller en tur på byen så blir det dyrt. Og jeg mener at, har man mer – så bruker man mer. Uansett, det jeg skulle frem til er at jeg har fått en jobb nr2, altså kanskje tatt meg litt vann over hodet, menmen. Spennende!