Det er ikke det at jeg ikke lever, det er bare det at jeg rett og slett ikke har hatt nett den siste uka. Forferdelig irriterende, men ikke noe å gjøre med det. Jeg synes heller ikke det er så sick kult å sitte og blogge på skolen.

Jeg har forresten hatt besøk av lillesøster denne helga, sett at jeg ikke kunne dra hjem når alle andre var hjemme fra Polen og Australia – dro jeg fatt i miniatyren av meg selv, og inviterte henne opp. Selv om jeg jobbet litt på lørdagen føler jeg at vi kanskje fikk spist nok dritt, ledd nok – og sett nok sippefilmer. Det har vært kos.

Ellers har jeg tilbragt veldig mange timer på skolen, jobbet med databaser og prosjektstyring. joyjoy, neida. jeg liker det, det er alright. Skole og jobb er det jeg bedriver tiden min med, og en fest i ny og né (ganske ofte….).

Så. alt i alt. jeg er ikke dæv.