Jeg har levert årets første skoleoppgave, jeg har puttet litt forskjellig stuff i kofferten, vasket opp, skrevet ut billetter og brukt altfor mye tid foran PC-skjermen. Håret er klippet litt i det korteste laget, huden er vasket og ren, samme gjelder tennene. I morgentidlig er det beina og resten av kroppen som skal vaskes før jeg hiver meg avgårde til en velfortjent ferie.

Det skal soles, spises og bades – kort fortalt. Jeg akter å steke kroppen, slik at jeg har bikiniskille og vise til når jeg ankommer moderlandet igjen. Vi vet jo alle at det er det jeg liker å gjøre best på fest, hvor party er det lissom ikke å vise frem skillet sitt? Er ikke hver dag jeg vil vise frem hvor blek jeg egentlig er…

Jeg innbiller meg også at det er litt billigere med kjøtt der nede. Jeg har nemlig fortsatt en craving for biff som jeg ikke fikk tilfredsstilt etter et langt nachspiel torsdag/fredag. Intet slår nemlig en god biff etter en kveld på flaska, eller kinamat. Kinamat er nesten vel så bra, åh, som jeg elsker kinamat. MEN, poenget mitt er at jeg skal spise masse god mat, vet ikke helt hvordan det blir med kinamat lissom, det kan jeg jo ete her hjemme og, men hva med gresksalat? Mmmm. Kjenner jeg nesten blir sulten. Og dessert. Herregud som jeg kommer til å rulle ut av flyet når vi lander på Gardemoen etter en uke der nede.

Uansett så tenkte jeg at jeg skulle si i fra at jeg drar nå. Jeg tar meg fri, skulker skole, tatt meg fri fra jobb, jeg er rebelsk, drar midt i uka – men jeg fortjener det, jeg lover. Og jeg akter å nyte det, akter å sette pris på varmen til dørene på flyet er lukket og vi suser tilbake til kulda. Oh, som vi fortjener denne ferien.

Er du heldig sender jeg postkort.