Jeg har The Show Must Go On, liveversjon av Elton John og Queen på hjernen. Den er fantastisk. Noe annet som også er fantastisk er å fortelle folk ting du har på hjerte, og kjenne at det blir lettere å bære. Det er ubeskrivelig deilig, og befriende. De som er heldige og har lyst kan finne den rette versjonen her. De andre.. ja, dere kan bare droppe det.

Men jeg er glad for tiden. Jeg er litt glad, selv om jeg ikke har noe på plass, ikke har gjort noen av oppgavene jeg burde, ikke har jeg pakket – eller ryddet. Jeg har ikke vasket opp eller vasket tøy. Jeg har altfor mye å gjøre, på altfor lite tid – og i tillegg har jeg mistet bankkortet mitt (får det igjen på søndag – håper jeg), MEN – jeg er glad, og det er en deilig følelse – å være glad selv om ikke alt er bra, ikke alt er som det skal.