Dette er Claus. Claus er min nye flamme på soverommet. Han liker å se på meg når jeg sover, og leke med Haakon – selv om det sistnevnte ikke skjer så ofte. Claus vurderer å skaffe seg facebook, jeg er ikke helt sikker på om jeg hadde likt det. Uansett, picture:

Ganske kjekk, eller hva? Ellers så kan jeg fortelle at jeg tidligere i uken gikk til anskaffelse av litt verktøy. Jeg er så jævli’ handy at Byggmester Bob kan gå å legge seg.

Jeg brukte og mitt nye verktøy da jeg hang opp en nyinnkjøpt hylle. Emh. fin hylle?

Tro hva dere vil, men det var ikke min feil – eller jeg som hadde gjort noe teit, hylla var jalla. Så jeg gikk tilbake og sa jeg ikke ville ha den. Men snakker om ting man vil ha, og ikke ha – har du sett noe så porno som discokula til Daniel?

Om to ukers tid, så har den fargelys og. Da blir det crazy. Du trenger ikke engang musikk når du har en slik, for den lager lyder når den snurrer rundt, i mean, tror ikke det kan bli mye bedre enn det.

I dag kom jeg forresten hjem fra gårsdagens begivenheter ETTER at postmannen hadde vært her med dagens post. Da vet man at man kommer til å bli trøtt senere på dagen.