Det er så mye som kan skje til høsten, så mye som burde skje, noen ting som skal skje, noen ting jeg ikke håper skjer – og noen ting jeg ikke kan vente til skjer!

Om to uker akkurat, så er jeg trolig på Gjøvik, lokende rundt i leiligheten som jeg egentlig ikke har savnet så mye. Jeg er helt sikkert sliten, og garantert allerede lei samboeren. Men jeg har kanskje rullet meg i senga, som har vært dypt savnet de (nesten) tre siste måneden. Jeg kommer til å fryde meg over hvor rolig og fredelig det er, ja kanskje til og med se en film alene – vi får se.

Om to uker og noen dager er jeg trolig på Ikea. Jeg elsker Ikea, dypt og inderlig. Jeg har planer om å bruke mer penger enn jeg egentlig burde, og nyte det. I tillegg drar jeg dit sammen med ei nydelig jente.

Om to uker og 6 dager skal jeg på rødfaddermøte, for jeg er fadder for de nye kidza som kommer til skolen. Der får vi vite hvem vi skal dele unger med, trolig hvilke unger og? – det kan bli veldig spennende å se om det blir som vi ønsker. Det er jo lov å håpe.

Om tre uker og én dag er første “skoledag”. Jeg gleder – og gruer meg litt, eller det blir vel mer rett å si at jeg er spent. Jeg gleder meg til å møte alle de nye (satser på at det i hvert fall er noen?) folka som begynner på sitt første år, spent for å se om de er mennesker jeg kommer overens med!

Om  fem minutter sitter jeg nede og spiser kveldsmat, mens jeg noter ned alt hva jeg ønsker å kjøpe på Ikea.