Sammen med min kjære lillesøster har jeg i dag bedrevet tiden med å kjøpe meg inn som favoritt-tante(r) hos 3 av våre 4 tantebarn. Heh, eller – vi tok på oss ansvaret, og har tilbragt dagen som trebarnsforeldre (respekt!) – ikke bare hvorsomhelst – neida, i Kristiansand Dyrepark. Ungene som er i en alder fra 2 1/2 til 9 var overalt, opp og ned og frem og tilbake. Derfor var det første vi gjorde å markere dem med penn på hver sin arm, slik at om de skulle forsvinne i parken, så kunne noen i det minste ringe og fortelle det til oss. Anyhow, vi var like mange i bilen på vei hjem fra parken, som vi var da vi dro til – så det er jo bra, enda en bonus var jo at det var alle de samme folka!

Uansett, jeg tror vi nå ligger ganske høyt oppe på favoritten – noe jeg egentlig tror vi var hele tida, menmen! Vi fikk tatt bilde med Langemann, kjørt karuseller, gått i heksehuset, spist sukkerspinn, drukket slush, hoppet i hoppeslott, og tatt på apekatter – for å nevne litt. Snakker om apekatter. Jeg synes de er så utrolig nydelige, bare se på’n da. Plutselig hang den bare rett over hodet mitt, og poserte.

Også kom det bare tusenmillioner andre folk inn i innhegningen, hun dama som hadde peiling begynte å snakke litt om dem, mens hun matet dem litt. Og plutselig satt det en…

På min kjære Tonjes skulder. Jeg var litt misunnelig, men jeez. Jeg hadde masse kvalitets tid med dem før alle de millioner folka kom, jeg (dessuten har de spist av håret mitt før.)