Sommerferien går fort, selv om jeg til nå føler den har gått i sneglefart, så forsvinner den – raskt. Dagene er liksom så lange, men jeg stryker dem ut av kalenderen så fort, tenk – nå er det ikke lenge igjen av juni. JUNI. Så er det bare juli igjen, som er ren feriemåned – eller arbeidsmåned (les: 1 uke fri da…) for meg. Jeg har så mange planer, så mye som skal gjøres – som jeg aldri kommer til å få gjort. Så mye jeg gjerne skulle ha gjort.

Jeg skulle gjerne ha drukket fine sommerdrinker midt i uken med flotte jenter i sommerkjoler. Hatt solbleket saltvannshår, bikiniskille og sommerfregner mens man spiste is på en holme. Jeg skulle invitert flotte mennesker hjem, til en heidundrende grillings, med god mat, god drikke og godt selskap – vi skulle spilt twister i hagen, iført alt for korte kjoler mens vi lo, halvberuset. Jeg skulle gjerne ha leid hånd med en jeg har kjær. Jeg skulle tatt meg en joggetur annenhver dag, og fått kondisen på plass. Og jeg skulle lært meg å lage nye frisyrer til mitt håpløse hår. Ikke minst skulle jeg ha ligget på bystranda i kr.sand sammen med gode venner, og spilt basket.

Istedenfor får vi huset stappet opp med folk, og  jeg går i gamle rutiner – jeg vil leve litt, være litt mer spontan! Neste uke skal jeg gå på piknik, overraske noen med noe hyggelig og sende koselig post. dermedbasta.

Ideer til livlige ting å bedrive den lille fritiden min med?