Jeg tror alle har lagt merke til min forkjærlighet for Åhléns. Jeg elsker Åhléns, faktisk. Er det én butikk jeg kunne bodd på, uten problemer – så er det den. Vareutvalget varierer i alt fra kjøkkenredskaper, til gardiner- til strandstoler og aviskurver. I tillegg til flotte varer, er prisene overkommelige – selv om det og, her som alle andre plasser, finnes priser som får lommeboka til å grine. Beste måten å beskrive butikken som, er vel som en slags Ikea, mye morsomt, mye fint, mye billig og mye bra! Sist jeg var innom så måtte jeg bare kjøpe en te-sil. Hihi, bare sjekk’n da – den er av silikon og ser ut som et….. JORDBÆR!

Videre finnes det jo utallige ting jeg skulle likt å hatt kloa mi i derfra – men det har seg nok slik at vi heller ikke har Åhléns på Gjøvik. HVA er det for en idé?! herreguuud…. Jeg mailet dem om det, et stort ønske fra min side. Snakker om ønsker, jeg kunne trengt en slik nå – har fått skaffa meg alt for mange jenteblader.

Du vet heller aldri når man skulle kunne komme i bruk for en termos med dyremotiv, eller et rosa kakefat!

I tillegg kan det være kjekt med et lite tre (eller stort, alt ettersom hva man foretrekker…) smykketre….

Og eventuelt en klokke å sjekke tiden med, mens armbåndsuret henger på treet.

Som jeg sa, de har alt. Og I love it.
Åhléns in my heart.