Jeg tror ikke jeg har godt av å jobbe der jeg jobber. Den tette og varme lufta gir meg vondt i hodet, og det er ganske ukult, med tanke på hvor mange timer jeg skal tilbringe der i sommer. I tillegg kommer jeg hjem med enda mer hoven arm, enn dagen i forkant hver gang. Nais, jeg elsker senebetennelse og hvor lett jeg får migrene/hodevondt.

Noe annet som nesten gir meg vondt i hodet er min store trang til å bruke penger. Jeg har lyst til å kjøpe nesten alt. Jeg er en slik person som kanskje synes ting og tang kan være vel så gøy som klær, sminke og hår – så derfor var til og med Home avdelingen på h&m et farlig sted for min utemte shoppelyst. Heldigvis har jeg dobbeldyne, så jeg kan ikke nyte de billige prisene på det fantastiske sengetøyet (les: 99,-!!!!!).

Og sko. Sko. Jeg er jo egentlig en killer for converse – men man må jo ha litt heels når man skal spankulere rundt på byen, right? Og hva er da bedre enn flotte sko, til en billig penge?! Herregud – det er bra de ikke har størrelsen min inne.