Eller “i morra” som jeg ville sagt om vi hadde ført en samtale, sånn – hvis du lurte. I morgen er en lang dag, jeg gleder meg egentlig litt – skal jobbe 10-20.30, altså 10ogenhalv time. Det er en ganske heftig dag. Tenk at jeg skal være hyggelig så lenge og – for ja, jeg er faktisk mer eller mindre alltid glad og smilende på jobb. Jeg er jo slik en positiv person – når jeg ikke er sur, tenk det gitt.

Her poserer jeg sammen med Ina. Ina og jeg jobber sammen mer eller mindre hver tirsdag, og ellers når det passer oss. Jeg har gått for en flott look med full fokus inn i kamera. Her ser dere også hvor utrolig kul tskjorte jeg har, det er den kuleste av dem, den med Lego på ryggen. Det hender (som oftest) at jeg har på meg navnskilt, I mean – folk vil jo ofte kommentere hvor hyggelig jeg alltid er, og da er det kjekt å ha et navn å referere til. Når vi skal være litt crazy, så hender det at vi tar på oss forskjellige navnskilt, altså utgir oss for å være noen av de andre på jobben. Engang var Ina, Alette og jeg Christoffer – og en annen gang var jeg Lise, selv om jeg trodde jeg var meg.