Igjen har jeg drømt om at jeg syklet fra Kristiansand til Tønsberg. Sist jeg drømte at jeg skulle det kom jeg aldri så langt – for jeg endte opp med å sykle i ring. Men i natt, i natt syklet jeg visst hele strekningen, uten å bli sliten i det hele tatt. Det var ganske sykt. På veien kjøre han her forbi, han lo høyt mens han synes sykkel min var kul – og lurte på om jeg skulle sitte på. Ehe- trukke dét nei. Men ja, jeg kom meg frem til slutt. Ganske interessant. Men Emma og jeg har kommet frem til at vi faktisk skal ta denne drømmen litt på alvor, og sette oss på syklene og trø strekninga Kristiansand – Tønsberg… en gang. Jeg tror vi begge misliker sykling like mye, så det kan bli interessant.

Dette var forresten frokosten/lunsjen (og kanskje middagen?) min i dag. Følte for å være litt flott på det, og det var godt. Jeg er forresten litte-bitte-gran glad i dag, for jeg har fått mer jobb i juli, og jeg har fått fri de få dagene jeg ønsket meg fri. Joy!