Jeg fikser ikke sånn som dette. 2 fridager på rad uten noen ting å gjøre er ikke noe for meg. Det hele begynte på lørdag, da vi stengte kl 16, istedenfor 18- noe som resulterte i timesvis uten noe å egentlig ta seg til – så jeg drakk ei flaske vin mens jeg ryddet og vasket tøy, snakker om lørsdagkveld. Men så, når jeg våknet uthvilt på søndag, etter 12timer i svima, hadde jeg faen ingenting å gjøre – jeg hadde jo vasket og ryddet alt på lørdagen. Det var heller ingen som var i nærheten til å finne på noe, det eneste jeg sosialiserte meg var vel da jeg var utenfor huset og klemte Christian farvel – og så han kjøre avgårde til Bergen. I dag er ikke noe bedre, igjen sov jeg lenge (det er det jeg gjør for å dra ut tida), og jeg igjen er det intet å gjøre. Jeg vurderer å sette meg ned og lese – men jeg har jo smasha lampa mi, så da er jeg jo like langt. Heldigvis har jeg klart å få fikset litt sosialisering kl 21, for da skal man visstnok på kino og se Robin Hood. kl 21. Det er tre timer til, og så sent som tiden har gått i dag virker det som det er tre døgn til.

Jeg savner katten kjenner jeg! Med en katt (eller hund) er man aldri alene. Eneste jeg har hatt her oppe er planten min, men nå er den og dæv, kanskje det er derfor jeg føler meg ekstra ensom? Hm, uansett. Jeg får lage meg litt mat – se det er problemet, for når man kjeder seg – så kjedespiser man, eller jeg gjør i hvert fall. Og med kjedespising kommer aldri bikinishape’n.

Forresten så sølte jeg neglelakk all over the place i stad. Litt på pulten, litt på gulvet, litt i skuffen og masse på buksa. Joy. På nettet stod det noe om hårspray, så jeg spraya som jeg aldri har spraya før – noe som resulterte i et enda større merke. Jeg frydes.