Jeg har endra helt design, jeg er ikke helt fornøyd – men jo mer jeg ser på det – jo blindere blir jeg. Det er vel i hovedsak linkingen til dere andre som jeg synes ser litt møngis ut. Well, vi overlever nok.

Ellers så gleder det meg å fortelle dere at jeg har tatt sommerferie nå. Ingen skole før 16. august, ganske kult, eh? Jeg tipper det er gøy en ukes tid, også vil jeg tilbake igjen haha! Neida, men det er ikke kult å ha alt for mye ferie, fri og tid på hånda – når du ikke har noe å bedrive denne tiden med. I dag var jeg heldig, for jeg har spankulert på oppdagelsesferd med Alette i 2 1/2time – vi har vært både høyt og lavt!

Her er et bilde av endene vi fant. Det var faktisk ender – for tidligere på turen vår så vi en due som jeg trodde var en and.

De fikk dessverre for seg at vi var slemme, ellerno. Så de lettet når Alette prøvde å mate dem med et blad. Oh, her er forresten den spenstige stien som førte oss høyt og lavt. Vi følte oss ganske kule.

Snakker om Alette; her er vi på jobb sammen. Jeg prøver å ta bilde av den shiny 10kroningen.

Jeg har fått høre av ganske mange nå (og jeg vet det selv) at jeg trenger nye sko. Det er like før alt stoffet løsner fra sålen på conversa mine nemlig. Dette er de jeg har lyst på, fantastisk fine er de. (ja de blå er de gamle).

Dette er forresten slik vi bedriver tiden på skolen. Det er beholdere med gratis kondomer på enkelt av toalettene – så når vi ikke prøver å få dem over hodet (ikke dét hodet), så gjør enkelte slik:

Herregud jeg er sulten jeg! Har ikke spist siden før jeg spaserte på tur for altfor mange timer siden. Jeg skal snart spise da, men jeg kom til å tenke på den herlige morgenen jeg gikk tur med Ulrikke (alt for tidlig), og hun inviterte meg på frokost. Koskoskos.