I morgen har jeg webdesign eksamen, jeg vet ikke om jeg føler meg klar – eller uklar. Det er lissom så teit, for vi får masse spørsmål om ting vi ikke har jobbet så mye med, slike ting vi har sett i forelesninger – og kanskje jobbet bittelitt med på lab, men ikke hatt i prosjektene våre. Jeje, de sier det er så de kan skille dem som faktisk kan noe – og har jobbet fra de som bare seiler gjennom faget på andres kunnskaper. I don’t know, men jeg vet jeg ikke har seilet på andres kunnskaper fo’ sure!

Det siste døgnet har jeg forresten konvertert en film jeg har på datan, jeg måtte le litt når jeg våknet i dag og den var ferdig. Den har nemlig gått fra å være en mp4-fil på 2,5GB til å bli en avi-fil på 34,2GB, det vil si at den er blitt over 13 ganger større. Jeg lo, høyt.

Uansett, jeg får lese videre- blir ikke B av å surfe på nettet.