Selvfølgelig er det fint vær i dag, kaldt – men sola har i det minste møtt frem i motsetning til i går, da det sludda. Men i dag, av alle dager denne uka. I dag hvor jeg ikke har så mye tid til å lese, fordi jeg skal jobbe (flink!). æsj, jeg vil jo ligge på magen på et  teppe på det grønne gresset i hagen, mens jeg sipper til litt fersk appelsinjuice. nomnom. Herregud så herlig det hadde vært. Jeje, det er lov til å drømme! Jeg får ta det igjen i juni, jeg trodde jeg skulle jobbe kjempe masse da, men jeg har blitt satt opp så jeg totalt har TRETTISJU timer på en måned. JOY, det er en uke, fordelt på 3-4timers vakter. Kjenner jeg blir litt arg av å skrive om det. Så ja, da skal jeg bruke tiden min på å pleie brunfargen min, samt trene på spenst. Hvis dere vet om noen som trenger ny nettside/design så skrik ut.

lovely.