Jeg er så sinnsvakt mett. Det hjelper ikke med all den treninga jeg har begynt med, om jeg spiser så mye som jeg har gjort nå. Æsj, jeg er så mett! Snakker om trening; jeg har begynt med en ny plan som jeg skal prøve å følge så godt som mulig frem mot sommeren og slikt. Det er snakk om 100 situps om dagen (5×20 – eller 4×25), og 30 pushups (3×10, 3×8 eller 6×5), fettet skal omgjøres til muskler, for real! Jeg er lei av det lille ekstra “valpefettet”, jeg skrev jo noe om en plan og blablabla for en stund tilbake side – la oss nå bare si at det funka ikke helt. Men ny inspirasjon, ny plan, ny lyst. Jeg har lyst til å føle meg vel til sommeren, jeg har lyst til å spise sunnere, lyst til å bli et lettere menneske – både fysisk og psykisk, enkelt og greit.

Utenom å ta 100situps og spist alt for mye taco, har jeg lest til eksamen i dag. Det er nemlig ikke mange dagene igjen før jeg sitter med skriftlig eksamen i webdesign, som jeg forresten få B på. Vi får satse på at det går greit, har et par dager å lese på så.